Sportkampen
Specifiek
Hoe log ik in op mijn YES account?
Gisteren bijgewerkt

Je gaat naar de home pagina van onze website en dan klik je op 'YES ACCOUNT' rechts bovenaan de pagina.

Vervolgens typ je je e-mailadres in waarmee je je kind(eren) al eens hebt ingeschreven en klik je op 'login'. Onze website zal je een mail versturen met een autologin link in.Ā

Als je klikt op deze link log je in op je YES account!Ā

TIP
Je kan de link gewoon opslagen in je favorieten, zo hoef je niet elke keer een nieuwe e-mail aan te vragen.

BELANGRIJK
ā€‹
Als je je kind(eren) nog nooit hebt ingeschreven heb je nog geen YES account en kan je ook niet inloggen. Schrijf je kind(eren) eerst in en dan maakt onze website automatisch een account voor je aan.