Tijdens de laatste dag van het kamp ontvang je automatisch een fiscaal attest per e-mail. Je kan het attest ook steeds raadplegen via je YES account op onze website. (Meer info over inloggen op je YES account vind je hier!)

Zodra je bent ingelogd ga je via de knop 'menu' naar 'mijn inschrijvingen', naast de inschrijving kan je klikken op het 'fiscaal attest' en dit openen, downloaden of afprinten.

BELANGRIJK
Het fiscaal attest is enkel voor kinderen tot en met 11 jaar.