Tijdens de laatste dag van het kamp ontvang je automatisch* een fiscaal attest per e-mail. Je kan het attest ook steeds raadplegen via je YES account op onze website bij 'menu' --> 'mijn familie'. (Meer info over inloggen op je YES account vind je hier!)

*FISCAAL ATTEST NIET ONTVANGEN (NIEUW)
Vanaf 2022 is het verplicht om het rijksregisternummer van zowel de ouder als het kind in te vullen op je yes account bij 'mijn familie' voor we het fiscaal attest kunnen opmaken.

Zijn de rijksregisternummers niet aangevuld op het einde van het kamp dan zal je geen attesten krijgen. Vul op dit moment gewoon je rijksregisternummer alsnog in en dan zal je binnen de 2 uur, na het invullen, de attesten kunnen downloaden op je yes account.

FISCAAL ATTEST OP ANDERE NAAM

De fiscale attesten worden altijd opgemaakt op naam van de persoon die de inschrijving heeft gemaakt, je kan op je yes account bij 'mijn familie' op het profiel van je kind aanpassen op welk adres het fiscaal attest komt te staan.

Je kan de gegevens van de attesten steeds wijzigen ook al zijn ze al doorgestuurd. Dit wordt automatisch aangepast op je yes account zodra je de gegevens wijzigt.

BELANGRIJK
Het fiscaal attest is sinds 2020 voor kinderen die niet ouder zijn dan 14 jaar.

TIP
Elk jaar, begin Mei, brengen we jullie via een mailtje pro-actief op de hoogte dat het attest nog steeds op jullie yes account staat van afgelopen jaar! Handig toch? ✌🏽

Heb je het antwoord gevonden?