Sportkampen
Inschrijven
Hoe boek ik een kamp voor een cliënt?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

DIT HELPARTIKEL IS ENKEL BEDOELD VOOR MAATSCHAPPELIJK ASSISTENTEN DIE INSCHRIJVINGEN MAKEN IN NAAM VAN HUN CLIËNTEN, OUDERS MOGEN ENKEL INSCHRIJVINGEN MAKEN VOOR KINDEREN UIT HET EIGEN GEZIN.

Ben je een ouder en wil je graag een inschrijving maken voor één of meerdere van je kinderen? Klik dan hier.

Een sportkamp kan enkel geboekt worden via onze website. In het hoofdmenu klik je op de knop "zoek een kamp". Vervolgens kom je op een pagina waar al onze kampen getoond worden.

1. Zorg dat je bent uitgelogd. (klik rechts boven op "MY YES ACCOUNT" -> "MENU" -> "Uitloggen als ...")

2. Kies een kamp via de "zoek een kamp" pagina.

3. Klik op "boek nu" om de inschrijving te starten.

4. Vul de gegevens van het kind van je cliënt in.

5. Kies eventueel opties en/of kortingen.

6. Vul de gegevens van de ouder van het kind in. (niet jouw gegevens, tenzij niet anders mogelijk)

7. Bevestig de inschrijving.

8. Wil je op de hoogte gehouden worden als maatschappelijk assistent en een kopie krijgen van al het mail verkeer van de account? Ga via "MENU" -> "Mijn familie" -> "Ouder profiel" -> Klik op bewerk icoontje -> Vul e-mail 2 in met jouw e-mailadres.

TIP
Om te kunnen inloggen op de account van je cliënt zal je altijd een mailtje moeten sturen naar [email protected], dit kan je niet zelf!

BELANGRIJK

Opgelet, indien je wilt betalen per overschrijving moet je meer dan 21 dagen op voorhand inschrijven, anders is het enkel mogelijk om in te schrijven en te betalen via bancontact.