Sportkampen
Kortingen
Deelnameattest (Attest Mutualiteit)

Trek +/- €5 per kampdag terug via je mutualiteit.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdens de laatste dag van het kamp ontvang je automatisch een deelnameattest per e-mail. Je kan dit attest gebruiken om een terugbetaling te bekomen van je mutualiteit of werkgever. Je kan het attest ook steeds raadplegen via je YES account op onze website. (Meer info over inloggen op je YES account vind je hier!)

Zodra je bent ingelogd ga je via de knop 'menu' naar 'mijn inschrijvingen', naast de inschrijving kan je klikken op het 'deelnameattest' en dit openen, downloaden of printen.

Met dit attest trek je gemiddeld +/- 5 euro per kampdag terug via je mutualiteit.

Wij vullen geen attesten in van de mutualiteit of werkgever om de deelname aan het kamp te bevestigen, met het deelnameattest -dat je van ons krijgt- kan je zelf de terugbetaling bekomen.