Tijdens de laatste dag van het kamp ontvang je automatisch een deelname-attest per e-mail. Je kan dit attest gebruiken om een terugbetaling te bekomen van je mutualiteit. Je kan het attest ook steeds raadplegen via je YES account op onze website. (Meer info over inloggen op je YES account vind je hier!)

Zodra je bent ingelogd ga je via de knop 'menu' naar 'mijn inschrijvingen', naast de inschrijving kan je klikken op het 'deelname-attest' en dit openen, downloaden of printen.

BELANGRIJK
Wij vullen geen attesten in van de mutualiteit, met het deelname-attest dat je van ons krijgt kan je zelf de terugbetaling bekomen.