Ja, je schrijft dan niet in voor een bepaald thema maar voor een "daycamp". Als je inschrijft voor een daycamp is elke dag een verassing, je zal elke dag activiteiten volgen van thema's die op dat moment ook op je locatie aanwezig zijn.

Alle deelnemers die ingeschreven zijn voor het daycamp zitten in een aparte groep of sluiten aan bij een groep die op dat moment niet volzet is. We kunnen niet op voorhand verzekeren bij welke groep dit zal zijn.

PRIJS

De prijs voor een daycamp is €10 + €28 per gekozen dag. Hoe meer dagen je komt hoe voordeliger de prijs in verhouding per dag wordt. Vanaf 5 dagen is het voordeliger om in te schrijven voor een week kamp.

STAPPENPLAN INSCHRIJVEN

  1. Via de "zoek een kamp" pagina stel je in de "thema" filter links "daycamp" in. Op dit moment worden alle daycamps getoond, door de andere filters (bv. locatie / periode) te gebruiken kan je specifieker zoeken naar het juiste daycamp voor jou.

  2. Via de "boek nu" knop schrijf je vervolgens in.

  1. Tijdens het inschrijven zal de website vragen voor welke dagen je wenst in te schrijven. De prijs getoond op de website is de prijs per dag.

Heb je het antwoord gevonden?