Vanaf december 2019 werken we met online betalingen via Mollie. Alle kampen worden vanaf nu via Bancontact betaald, lekker snel, veilig & makkelijk!

Zodra je inschrijving is verstuurd krijg je meteen de kans om het kamp online te betalen via de Bancontact-app of via Bancontact kaart.

Je hoeft het kamp niet onmiddellijk te betalen, je hebt namelijk 14 dagen de tijd om dit te doen na inschrijving. Wil je het kamp later betalen log je in op je YES account en ga je via het 'menu' naar 'mijn betalingen'.

Op deze pagina zal je zien dat:

1. Je alles in 1 keer kan betalen, dit is handig als je meerdere inschrijvingen hebt geplaatst.
  2. Je een deel kan betalen indien je een stuk van het totaal sneller moet betalen dan een ander stuk.

Wanneer je wat moet betalen staat boven deze knoppen op deze pagina aangegeven.