Hoe werkt de wachtlijst?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik me inschrijven op de wachtlijst?

Als een kamp volzet en je schrijft je in, wordt je automatisch ingeschreven op de wachtlijst. Na je in te schrijven op de wachtlijst ontvang je een e-mail ter bevestiging dat je wachtlijst inschrijving goed is aangekomen.


Wanneer krijg ik melding dat er plaats is vrijgekomen?

Zodra er een plaats vrijkomt in een kamp nemen wij automatisch via e-mail contact met je op en geven je de keuze om alsnog deel te nemen aan het kamp. Je bent dus niet verplicht om nog deel te nemen.

Het heeft geen zin om contact op te nemen met ons of er een plaats is vrijgekomen, ons systeem volgt automatisch alles op en je wordt altijd onmiddellijk op de hoogte gebracht indien er nog een plek is vrijgekomen!


Wie van de wachtlijst krijgt eerst de voorkeur?

Meer dan 14 dagen voor startdatum

Als er meer dan 14 dagen voor startdatum van het sportkamp een plaats vrijkomt en er is een wachtlijst dan krijgt de persoon die als eerste op de wachtlijst staat het eerst de keuze om de plaats te verzilveren. Neemt de eerste persoon de plek niet dan gaan we chronologisch verder. Je krijgt telkens 24u de tijd om de plek te verzilveren, antwoord je niet dan wordt je automatisch van de wachtlijst gehaald. Antwoord er niemand komt de plaats terug vrij voor iedereen op de website.

Minder dan 14 dagen voor startdatum

Als er minder dan 14 dagen voor startdatum van het sportkamp een plaats vrijkomt dan nodigen we iedereen die op dat moment op de wachtlijst staat tegelijkertijd uit om de plaats te verzilveren. De eerste persoon die binnen de 24u bevestigd krijgt de plaats. De andere personen worden automatisch terug op de wachtlijst geplaatst indien ze ook binnen de 24u bevestigen. Antwoord je niet dan wordt je automatisch van de wachtlijst gehaald. Antwoord er niemand komt de plaats terug vrij voor iedereen op de website.

Was dit een antwoord op uw vraag?