Alle collecties
Sportkampen
Annuleren
Ik wil mijn kamp annuleren, wat nu?
Ik wil mijn kamp annuleren, wat nu?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een kamp wil annuleren moet je ons altijd via e-mail op de hoogte stellen van de annulatie via de chat op onze website of [email protected]. Vermeld ook steeds de naam van de deelnemer(s) en de reden zo kunnen wij u snel verder helpen!


Wij annuleren nooit een kamp via telefoon, gelieve ons altijd via de chat of per e-mail op de hoogte te stellen. Je mag ons uiteraard altijd telefonisch contacteren in geval van vragen.

De annulatievoorwaarden kan je hier onderaan overzichtelijk terugvinden:

ANNULATIE VOOR DE STARTDATUM VAN HET SPORTKAMP DAT NOG NIET BETAALD IS

Als er wordt geannuleerd en het sportkamp is nog niet betaald dan kan de inschrijving kosteloos worden geannuleerd en worden er geen administratiekosten aangerekend.

ANNULATIE VOOR DE STARTDATUM VAN HET SPORTKAMP DAT GEDEELTELIJK OF VOLLEDIG BETAALD IS

a. Zonder doktersattest

Als er wordt geannuleerd en het sportkamp is gedeeltelijk of volledig betaald dan zijn dit de opties:

  1. Het sportkamp kan kosteloos gewijzigd worden van periode, thema of locatie binnen het huidige online aanbod op dit moment.

  2. Bij annulatie 45 dagen of meer dan 45 dagen voor de start van het sportkamp kan het inschrijvingsgeld -mits het betalen van 12,00 EUR administratiekosten- terugbetaald worden.

  3. Bij annulatie 44 dagen of minder dan 44 dagen voor de start van het sportkamp kan het inschrijvingsgeld -mits het betalen van 12,00 EUR administratiekosten- enkel als krediet op de YES account van de Klant gezet worden. Dit krediet heeft geen vervaldatum en kan dus te allen tijde gebruikt worden voor het boeken van een nieuw sportkamp.

b. Met doktersattest

De deelnemer die annuleert met een geldig doktersattest krijgt het inschrijvingsgeld -mits het betalen van 12,00 EUR administratiekosten- terugbetaald.

ANNULATIE TIJDENS HET SPORTKAMP

a. Zonder doktersattest


Wordt er geannuleerd tijdens het sportkamp zonder doktersattest is er geen krediet of terugbetaling mogelijk.

b. Met doktersattest

De deelnemer die annuleert met een geldig doktersattest krijgt vanaf 3 opeenvolgende dagen (of meer) afwezigheid op kamp het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Het bedrag dat wordt terugbetaald wordt berekend via volgende formule:

(totale inschrijvingsprijs / totale duur van het evenement in dagen) x het aantal volledige dagen dat de deelnemer niet kan komen -12,00 EUR administratiekosten

Bij 2 dagen of minder afwezigheid is er geen krediet of terugbetaling mogelijk. Het doktersattest moet ons bereiken ten laatste binnen de 7 dagen na afloop van het sportkamp, anders is er geen krediet of terugbetaling meer mogelijk.

Was dit een antwoord op uw vraag?