Als je een kamp wil annuleren moet je ons altijd via e-mail op de hoogte stellen van de annulatie via [email protected]. Vermeld ook steeds de naam van de deelnemer(s) en de reden zo kunnen wij u snel verder helpen!


Wij annuleren nooit een kamp via telefoon, gelieve ons altijd per e-mail op de hoogte te stellen. Je mag ons uiteraard altijd telefonisch contacteren in geval van vragen.

De annulatievoorwaarden kan je hier onderaan overzichtelijk terugvinden:

ANNULATIE VOOR DE STARTDATUM VAN HET SPORTKAMP DAT NOG NIET BETAALD IS

Als er wordt geannuleerd en het sportkamp is nog niet betaald dan kan de inschrijving kosteloos worden geannuleerd en worden er geen administratiekosten aangerekend.

ANNULATIE VOOR DE STARTDATUM VAN HET SPORTKAMP DAT GEDEELTELIJK OF VOLLEDIG BETAALD IS

a. Zonder doktersattest

Als er wordt geannuleerd en het sportkamp is gedeeltelijk of volledig betaald dan zijn er 2 opties:

  1. Het sportkamp kan kosteloos gewijzigd worden van periode, thema of locatie binnen het huidige online aanbod op dit moment.

  2. Het inschrijvingsgeld van het sportkamp kan -mits het betalen van 12,00 EUR administratiekosten- als krediet op de YES account gezet worden. Dit krediet heeft geen vervaldatum en kan dus te allen tijde gebruikt worden.

b. Met doktersattest

De deelnemer die annuleert met een geldig doktersattest krijgt het inschrijvingsgeld -mits het betalen van 12,00 EUR administratiekosten- terugbetaald.

ANNULATIE TIJDENS HET SPORTKAMP

a. Zonder doktersattest


Wordt er geannuleerd tijdens het sportkamp zonder doktersattest is er geen terugbetaling mogelijk.

b. Met doktersattest

De deelnemer die annuleert met een geldig doktersattest krijgt (een deel van) het inschrijvingsgeld -mits het betalen van 12,00 EUR administratiekosten- terugbetaald.

De terugbetaling wordt berekend via volgende formule:

(totale inschrijvingsprijs / totale duur van het evenement in dagen) x het aantal volledige dagen dat de deelnemer niet kan komen

Heb je het antwoord gevonden?