Hoe boek ik een kamp?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

GELIEVE ENKEL KINDEREN VAN HET EIGEN GEZIN IN TE SCHRIJVEN

Een sportkamp kan enkel geboekt worden via onze website. In het hoofdmenu klik je op de knop "zoek een kamp". Vervolgens kom je op een pagina waar al onze kampen getoond worden.

Ben je een maatschappelijk assistent en wil je graag een inschrijving maken voor één of meerdere van je cliënten? Klik dan hier.

1. Al eens mee geweest? Log eerst in op je yes account rechts bovenaan!

2. Kies een kamp via de "zoek een kamp" pagina.

3. Klik op "boek nu" om de inschrijving te starten.

4. Volg de stappen.

5. Bevestig de inschrijving.

BELANGRIJK
Gelieve enkel kinderen van je eigen gezin in te schrijven met de juiste geboortedatum, anders zal dit problemen geven met de verzekering, deelname- en fiscale attesten! Al eens mee geweest? Log eerst in op je yes account rechts bovenaan!