Een sportkamp kan enkel geboekt worden via onze website. In het hoofdmenu klik je op de knop "zoek een kamp". Vervolgens kom je op een pagina waar al onze kampen getoond worden.

1. Met behulp van de filters kan je filteren op leeftijd, periode, locatie,... en worden enkel de kampen getoond waarvoor je gekozen hebt.
  2. Via de "boek nu" knop kan je vervolgens inschrijven voor het kamp.

TIP
Onder de "boek nu" knop staat "meer info", als je hier op klikt vind je meer gedetailleerde info over het kamp terug.

BELANGRIJK
Als je al eens bent mee geweest in het verleden, gebruik dan hetzelfde e-mailadres van vorige keer, zo hoef je niet alle gegevens opnieuw in te vullen.