Monitoren
Uren
Wat zijn de werkuren tijdens een event?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📆 Zalig, werkuren die je zelf kan inplannen volgens jouw persoonlijke agenda! Nee, je hoeft hiervoor niet door regen en wind maaltijden rond te brengen. Je kan simpelweg je voorkeuren doorgeven voor leuke sportdagen of events. Alle dagen zijn er mogelijkheden, het is aan jou om de kansen te grijpen.

Net zoals bij een sportkamp kan je alle info vinden in de Monitoren App. Het startuur is het uur waarop je vertrekt op de YES Office. Start je om 06u45, ben je hier om 06u30 aanwezig, zodat je tijd hebt om een koffie te drinken met de andere monitoren, je wagen te parkeren, fiets weg te zetten,… en op tijd kan vertrekken. ✅

Woon je dichtbij de locatie waar de activiteit doorgaat? Na akkoord van de YES Office kan je dan rechtstreeks naar de locatie gaan. Als je rechtstreeks naar de locatie gaat word je verwacht tegen de start van het opbouwen. Het uur van opbouwen vind je terug in de praktische info, door op de link te klikken bij 'programma'.

Enkele dagen voor het event sturen wij jou een Whatsapp bericht met daarin nog belangrijke informatie.
Onderaan dat bericht duw je op de knop 'ik zal er zijn!'. Zo weten wij dat we op je kunnen rekenen.