Alle collecties
Monitoren
Uren
Wat zijn de uren tijdens een sportkamp?
Wat zijn de uren tijdens een sportkamp?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdens onze sportkampen word je volgens een uurrooster ingepland voor een vroege shift (08:00-16:30 uur) of een late shift (09:00-17:30 uur).

Het uurrooster ontvang je uiterlijk op dinsdag om 17:00 uur, voor de start van je kampweek, van je hoofdmonitor.

Op maandag (eerste kampdag) starten alle monitoren samen om 08u00 (aanwezig om 7u45) op, zo kan je de locatie leren kennen en kan je hoofdmonitor je briefen.


De vroege shift of de vroege vogels

Je start om 08:00 uur samen met je medemonitor de locatie op. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van het kamp, het aanmelden van de eerste kinderen en doet de vooropvang.

Om 09:00 uur begin je, samen met je medemonitoren die de late shift hebben, aan de kampdag.

Na het einde van het kamp om 16:00 uur help je nog mee met het opruimen en de afmeldingen. Jouw dag eindigt om 16:30 uur.


De late shift of de lange slapers

Jouw dag start om 09:00 uur. Je begint meteen met de activiteiten van het kamp en doet geen vooropvang. Je medemonitoren hebben alles al goed voorbereid, en zo kun jij, samen met hen, vlot starten aan de kampdag.


Om 16:00 uur, nadat de kampdag is geëindigd, zorg je samen met je medemonitoren voor de na-opvang en de afmeldingen. Wanneer alle kinderen zijn afgemeld en door hun ouders zijn opgehaald, voer je nog een laatste inspectie van de kamplocatie uit, zodat alles proper en net staat voor de volgende ochtend. Jouw dag eindigt om 17:30 uur.

Was dit een antwoord op uw vraag?