Wie is YES Events?

YES Events vzw is een bruisende organisatie met één gezamenlijke passie, sport en bewegen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

YES Events vzw organiseert unieke & uitdagende sportkampen voor kinderen en jongeren van 3 - 15 jaar. YES Events vzw is onderverdeeld in 4 brands, YES Sportkampen, YES Sportdagen, YES Workshops en Monitoren. Sinds 2022 heeft YES Events ook het concept Sportkampen voor bedrijven in het leven geroepen.


Wie is YES Sportkampen?

YES Sportkampen is een merk van YES Events vzw en organiseert unieke & uitdagende sportkampen voor kinderen en jongeren van 3 - 15 jaar.


Wat is YES Sportdagen & YES Workshops?

Bij YES Events organiseren we ook sportdagen en workshops. Deze kunnen doorgaan op je eigen locatie, of op een van onze partnerlocaties in Hofstade, Mechelen, Willebroek, Geraardsbergen, Brasschaat en Gierle.

Sportdagen

Unieke sportdagen volledig op maat van scholen van 100 - 2500 leerlingen, zowel op locatie (van de school) als op onze vaste YES locaties in Hofstade, Mechelen & Willebroek.

Workshops

Uitdagende workshops met onze tofste activiteiten om jouw event naar een hoger niveau te tillen. Onze workshops organiseren we voor gemeentes (autoloze zondag, buitenspeeldag, speelpleinen), organisaties (sport- en themakampen), bedrijven (opendeurdagen) of als aanvulling op jouw sportdag!


Wie zijn onze monitoren?

Al onze monitoren zijn minimum 17 jaar (het jaar waarin ze 17 worden) en staan onder begeleiding van een hoofdmonitor die minimum 21 jaar oud is.

Al onze monitoren en hoofdmonitoren staan onder begeleiding van een crew coach en het vaste yes team. Door middel van opleidingsdagen, cursussen en evaluaties wordt onze monitorenwerking steeds verbeterd.


Wat is Sportkampen voor bedrijven?

YES Events organiseert naast sportkampen, sportdagen & workshops ook nog sportkampen voor bedrijven.

Als bedrijf wil je je werknemers maximaal ondersteunen en extra flexibiliteit bieden tijdens de schoolvakanties voor de opvang van hun kinderen. Schakel YES Events in om een uniek en uitdagend sportkamp te organiseren voor de kinderen van de werknemers.

Was dit een antwoord op uw vraag?