Sportkampen
Specifiek
Hoe log ik in op de kampblog?

Volg alle avonturen van de kinderen op de voet op met onze kampblog!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg vanaf nu al onze kamp avonturen via onze kampblog. Per locatie hebben we 1 blog waar onze hoofdmonitor af en toe iets op zal posten zo dat je ook hier alle yes avonturen van je zoon of dochter kan volgen!

Waar kan ik inloggen op de YES kampblog?

Dit kan vanaf nu vanop je eigen yes account. Je logt in op je yes account en als je naar 'mijn inschrijvingen' gaat en op 'bekijk blog' klikt dan zal je een overzicht zien van alle foto's die gepost zijn. Deze knop verschijnt 14 dagen voor dat het kamp start. Is de blog leeg? Dan heeft onze hoofdmonitor nog niets gepost!

Privacy

Indien je in het yes profiel van je kind hebt aangevinkt dat hij/zij niet op de foto mag zullen ze ook niet op de kampblog verschijnen. Je kan dit altijd wijzigen tot 7 dagen voor de start van het kamp via je yes account bij ‘mijn familie’ → klikken op het bewerk icoontje van je kind.