Alle collecties
Sportkampen
Specifiek
Hoe log ik in op de kampblog?
Hoe log ik in op de kampblog?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

WAT IS DE KAMPBLOG?

Volg vanaf nu al onze kamp avonturen via onze kampblog. Per locatie hebben we 1 blog waar onze hoofdmonitor af en toe iets op zal posten zo dat je ook hier alle yes avonturen van je zoon of dochter kan volgen! De blogs worden beheerd door onze hoofdmonitoren ter plaatse.

WAAR KAN IK INLOGGEN OP DE YES KAMPBLOG?
Via de tabel hier onderaan kan je de links naar al onze kampblogs terugvinden. Klik op de link, vink de "captcha" aan & vul het wachtwoord in.

Opgelet: O.w.v veiligheidsredenen is de kampblog enkel te bekijken op de desktopversie en niet in de app.

WAAR VIND IK HET WACHTWOORD VAN DE KAMPBLOG?
Het wachtwoord van de kampblog kan je enkel vinden in de praktische info. Onderaan in het document staat de link en het wachtwoord om in te loggen op de yes kampblog.

Waar vind je de praktische info:

  1. PRAKTISCHE INFO VIA MAIL
    Het wachtwoord van de kampblog vind je terug in de praktische info pdf die je 14 dagen voor de start van het kamp (of de dag na de inschrijving indien de inschrijving < 14 dagen voor start is gemaakt) via mail hebt ontvangen.

  2. PRAKTISCHE INFO VIA YES ACCOUNT

    De praktische info vind je op je account op onze website bij 'menu' -> 'mijn inschrijvingen' -> 'praktische info' knop. (Opgelet, de praktische info knop verdwijnt automatisch op de laatste dag van het kamp, ben je te laat? Volg dan optie 1.)

OPGELET
Omwille van privacy redenen worden, na elke vakantie, alle blogposts verwijderd en de logingegevens van de blogpagina’s aangepast.

PRIVACY
Indien je in het yes profiel van je kind hebt aangevinkt dat hij/zij niet op de foto mag zullen ze ook niet op de kampblog verschijnen. Je kan dit altijd wijzigen tot 7 dagen voor de start van het kamp via je yes account bij ‘mijn familie’ → klikken op het bewerk icoontje van je kind.

Was dit een antwoord op uw vraag?