Je meldt jezelf aan op je YES account.

Je kan je contract ondertekenen door te klikken op 'Contracten'. Vervolgens krijg je een overzicht van jouw te ondertekenen (en ondertekende) contracten. Om je contract te ondertekenen klik je op 'ondertekenen online'.

Daarna kan je jouw handtekening zetten bij 'onderteken hieronder'. Vervolgens ben je helemaal klaar om een onvergetelijke dag of week tegemoet te gaan! 🙌

💡 TIP: Je kan je contract ook ondertekenen via je smartphone.

Heb je het antwoord gevonden?