Je gaat naar de home pagina van onze website en klik op 'MONITOREN'. Vervolgens klik je op 'CREW LOGIN'.

Daarna typ je je e-mailadres en wachtwoord in waarmee je jezelf eerder hebt ingeschreven en klik je op 'inloggen'.

Als je deze stappen hebt voltooid zal je met succes inloggen en kan je alle informatie terugvinden op je account! 🤩

HELP! Het inloggen lukt me niet 🤔

No panic! Kijk na of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt getypt. Indien je niet kan inloggen kan je op 'wachtwoord vergeten klikken'. Je zal dan een mail ontvangen met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Lukt het nog altijd niet om in te loggen? Probeer eens een andere browser!