Alle collectiesMonitorenYES account
Hoe installeer ik de monitoren app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De app is een webapp en kan je niet downloaden via de App -of Google Play Store. Je kan deze gewoon installeren op het beginscherm van je smartphone.

Na het installeren van de app kan je gebruiksvriendelijker via de smartphone een job zoeken, je voorkeuren invullen of gewoonweg je profiel aanvullen.

Heb je een smartphone met iOS (Iphone) of Android (Bv. Samsung) als besturingssysteem? Geen probleem! We hebben twee korte filmpjes gemaakt die laten zien hoe je de app op beide systemen kunt installeren.

Hoe installeer ik de app op een smartphone met iOS besturingssysteem?