Je kan op 2 manieren jouw voorkeuren doorgeven, namelijk via de website van YES Events of via je YES account.

WEBSITE YES EVENTS

Je kan aangeven welk(e) specifiek kamp, sportdag, workshop of birthday je het liefst wil begeleiden. Dit zijn met andere woorden jouw voorkeuractiviteiten. Je kan meerdere activiteiten kiezen en wij maken vervolgens een concreet voorstel voor je op.

❗Opgelet: dit voorstel moet jij nog steeds bevestigen. Je kan enkel aan de slag gaan vanaf het moment dat jij het voorstel bevestigt! ✅

Surf naar de homepagina van onze website en klik vervolgens op 'monitoren'. Daarna klik je op 'zoek een kamp' om alle kampen te bekijken waarvoor jij jezelf kandidaat kan stellen. Je kan aangeven welk specifiek kamp je wil begeleiden door te klikken op de knop 'stel kandidaat' (a). Indien een kamp volzet is en je jezelf kandidaat wil stellen voor de reservelijst klik je op 'reserve' (b). Vervolgens verschijnt er 'geselecteerd' (c). Je kan meerdere kampen aanduiden en ze nadien doorsturen door te klikken op 'stuur door' (d).

Klik op 'zoek een event' om alle sportdagen, workshops en birthdays te bekijken en jezelf kandidaat te stellen. Je kan verschillende events en sportkampen tegelijkertijd aanduiden en deze doorsturen door te klikken op 'stuur door'.

YES ACCOUNT

Wanneer je geen voorkeur hebt voor een specifiek kamp kan je op je account aangeven op welke locaties, op welke dagen en in welke perioden jij beschikbaar bent. Dit doe je door te klikken op de titel 'Voorkeuren' en vervolgens te klikken op de subtitel 'Voorkeuren'.

A. SPORTKAMPEN

Je voorkeuractiviteiten, d.w.z. de specifieke activiteiten waarvoor jij jezelf kandidaat hebt gesteld, kan je vinden bij 'voorkeur activiteit(en)'. Heb je je per ongeluk kandidaat gesteld via onze website of ben je niet meer beschikbaar? 🤔 Dan kan je die voorkeuren hier opnieuw verwijderen.

Bij 'voorkeur locatie(s) en 'voorkeur periode(s)' kan je opgeven op welke locatie(s) en in welke periode(s) jij beschikbaar bent. Je geeft best zoveel mogelijk locaties en data op die voor jou haalbaar zijn. Zo krijg je voldoende kansen om een voorstel te krijgen om een kamp te begeleiden 🤗.

B. SPORTDAGEN, WORKSHOPS & BIRTHDAYS

Als je helemaal naar beneden scrolt kan je jouw voorkeurdagen doorgeven van onze events. Indien je op de website van YES bij 'zoek een event' een event hebt aangeduid maar deze wilt verwijderen doe je dit hier.