Surf naar de homepagina van onze website en klik vervolgens op 'monitoren'. Daarna klik je op 'zoek een kamp' om alle kampen te bekijken waarvoor jij jezelf kandidaat kan stellen. Je kan aangeven welk specifiek kamp je wil begeleiden door te klikken op de knop 'stel kandidaat' (a). Indien een kamp volzet is en je jezelf kandidaat wil stellen voor de reservelijst klik je op 'reserve' (b). Vervolgens verschijnt er 'geselecteerd' (c). Je kan meerdere kampen aanduiden en ze nadien doorsturen door te klikken op 'stuur door' (d).

Klik op 'zoek een event' om alle sportdagen en workshops te bekijken en jezelf kandidaat te stellen. Je kan verschillende events en sportkampen tegelijkertijd aanduiden en deze doorsturen door te klikken op 'stuur door'.

Heb je het antwoord gevonden?