Alle collecties
Sportdagen & Workshops
Praktische info
Ik begeleid als klant zelf een activiteit van YES Events, wat nu?
Ik begeleid als klant zelf een activiteit van YES Events, wat nu?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is steeds mogelijk om als klant zelf een activiteit van YES EVENTS te begeleiden voor een groep op een sportdag of workshop.

Wanneer je als klant zelf een activiteit begeleidt, moet je op volgende puntjes letten:

Draaiboek

Je ontvang vooraf een draaiboek van YES Events. Lees dit goed door en bekijk zeker de aandachtspunten


Vragen over de activiteiten

Heb je vragen over het draaiboek? Bundel ze en laat ons iets weten, wij helpen je graag verder.


Materiaal

Je bent verantwoordelijk voor de schade aan en verlies van materialen. Materialen worden in oorspronkelijke staat terug afgeleverd aan YES Events.

De hoeveelheden van elk materiaal staat beschreven in de draaiboeken die op voorhand worden doorgestuurd. Indien er te weinig materiaal is en/of het materiaal stuk is dient dit gecontroleerd en gemeld te worden aan onze hoofdmonitor én via [email protected] gestaafd met foto's, voor het afgesproken start uur van de activiteiten.


Op- en afbouw

Je zorgt ervoor dat het afgesproken aantal eigen begeleiders, voorzien in het programma dat werd goedgekeurd via de offerte, meehelpt tijdens de op- en afbouw van de activiteit(en).

Indien eigen begeleiding niet of minder helpt dan voorzien is de klant verantwoordelijk voor het eventueel later beginnen en eindigen van de activiteiten. Er zal ook een forfaitaire kost van 75,00 euro per begeleider worden aangerekend voor de eventueel extra gemaakt kosten en uren van de begeleiders van YES Events


Begeleiding

Maak de deelnemers er op attent dat ze zorg dragen voor het materiaal. Als er op het event wordt doorgeschoven, dan blijf je bij de activiteit staan en bewaak je de materialen.

Was dit een antwoord op uw vraag?