Alle collecties
Sportdagen & Workshops
Specifiek
Ik begeleid als klant zelf een activiteit van YES Events
Ik begeleid als klant zelf een activiteit van YES Events
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is steeds mogelijk om als klant zelf een activiteit van YES EVENTS te begeleiden voor een groep op een sportdag of workshop. Wij sturen je op voorhand een uitgewerkt draaiboek door zodat je de activiteit perfect kan voorbereiden.

Wanneer je als klant zelf een activiteit begeleidt, dan moet je op volgende puntjes letten:

  • Je bent verantwoordelijk voor de zorg van de materialen die voorzien worden.

  • Het is je taak als begeleider om de deelnemers er op attent te maken dat er zorg dient gedragen te worden voor de materialen van de activiteit.

  • Je zorgt ervoor dat alle materialen van de activiteit terug in de oorspronkelijke staat en in juiste aantallen afgeleverd worden aan YES EVENTS.

SCHADE AAN MATERIALEN EN VERLOREN MATERIALEN

Bij beschadigde of verloren materialen, kan je als klant aansprakelijk gesteld worden. Er zal dan een administratieve kost aangerekend worden alsook een kost die evenredig is aan de schade van het materiaal.

Dit wordt als volgt berekend:

  • Wanneer de kost van het beschadigd of verloren materiaal minder bedraagt dan €25, dan wordt er een administratieve kost van €25 aangerekend alsook €25 materiaalkost.

  • Wanneer de kost van het beschadigd of verloren materiaal meer bedraagt dan €25, dan wordt er een administratieve kost van €25 aangerekend alsook de effectieve materiaalkost.

Was dit een antwoord op uw vraag?