Alle informatie die jij nodig hebt voor het begeleiden van deze events zullen voor jou klaar liggen in de YES Office 📍. De crew officer (Fien) zal jou eventueel persoonlijk contacteren om extra informatie mee te geven.


Een voorbeeld van de praktische informatie die je krijgt op de YES Office: het adres, de contactgegevens van de verantwoordelijke, het doorschuifsysteem, enzovoort.


Je kan jouw activiteit(en) voorbereiden aan de hand van de draaiboeken van onze organisatie. Deze draaiboeken kan je terugvinden op je YES account. Je klikt op 'Activiteiten' en vervolgens op 'Extra info'.

We geven in deze draaiboeken een aantal ideeën en technieken ter inspiratie. Jij zal hier zelf mee aan de slag gaan en je eigen activiteiten voorbereiden.

Je mag hierbij zeker "outside the box" denken 🤯 en je persoonlijke touch geven aan die activiteiten. Het is ook heel belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van de kids 👦. Zo zorg jij er voor dat de kids een onvergetelijk kamp tegemoet gaan! Verdere informatie kan je terugvinden in het draaiboek.

We verwachten van jou dat je de voorbereiding zelfstandig (of met je medemonitor) kan uitvoeren. Heb je toch nog vragen? Stel ze dan aan de crew officer (Fien).

Heb je het antwoord gevonden?