YES Academy

Volg de online opleiding via de YES Academy en kom alles te weten van het monitor zijn.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welke opleidingen moet ik volgen?

Al onze opleidingen zijn verplicht voor nieuwe monitoren. Als nieuwe monitor ben je nog niet bekend met onze werking, en via onze opleidingen bereiden we je volledig voor op jouw kampweek of event.

Je krijgt via mail een uitnodiging om je account aan te maken en toegang te krijgen tot de YES Academy. Je vind onze online opleidingen in je monitoren app.

Algemeen

OPLEIDING

VERPLICHT VOOR ROL

Onboarding

Alle rollen

Sportkampen

OPLEIDING

VERPLICHT VOOR ROL

Monitor Basics (Sportkampen)

Monitor, Hoofdmonitor, Crew Coach

Hoofdmonitor Basics (Sportkampen)

Hoofdmonitor, Crew Coach

Crew Coach (Sportkampen)

Crew Coach

Events

OPLEIDING

VERPLICHT VOOR ROL

Monitor Basics (Events)

Monitor, Hoofdmonitor, Crew Coach

Driver (Events)

Monitor Driver

ā€‹